Cosul meu:0produse
0.00 LEI
Total Comanda
0.00
FINALIZEAZA COMANDA
Photosetup Contact rapid: 021-411.65.30, intre orele 9 - 17:30 in cursul saptamanii
CATEGORII DE PRODUSE
SPECIALPlati online securizate prin EuPlatesc.ro
Dealer Autorizat Manfrotto

PUNCTE BONUS DE FIDELITATE

Puncte bonus pentru fidelizarea clientilor

Punctele bonus reprezinta o facilitate oferita clientilor  Photosetup.ro, la fiecare produs achizitionat in sistem on-line, ca o modalitate de recompensa a fidelitatii lor.

Fiecare produs beneficiaza de un anumit numar de puncte oferite bonus. Aceste puncte sunt specificate in dreptul fiecarui produs si se vor adauga in contul dvs. creat pe site-ul photosetup.ro, in momentul achizitionarii produsului.

Punctele apar in cont, doar dupa inchiderea comenzii in sistem (receptia de catre client, a produsului livrat).

Punctele adunate, se pot transforma fie in discount la urmatoarele cumparaturi.


Valoare unui punct bonus este de 0.01 RON (ex. 100 puncte = 1RON).

Valabilitatea punctelor bonus bonus aferente unei comenzi este de 6 luni din momentul procesarii comenzii.

Punctele acumulate la o comanda care ulterior se anuleaza sau se returneaza, se pierd in momentul anularii comenzii sau  returnarii produselor.

 

Conditii de utilizare Puncte Bonus:

 • Pentru a putea folosi Punctele bonus, comanda trebuie sa fie in valoare de minim 50 RON. 
 • Punctele bonus adunate in contul de client vor trebui consumate in termen de 6 luni de la procesarea comenzii.
 • Este admisa folosirea partiala a punctelor bonus la o comanda si pastrarea restului de puncte in cont pentru utilizari ulterioare, in termen de 6 luni.
 • Este admisa utilizarea punctelor bonus ca discount la produse aflate in promotie sau Membership, cu conditia ca ele sa nu fie mai mari decat valoarea comenzii.
 • In cazul anularii unei comenzi in care ati folosit puncte bonus, acestea va vor fi returnate in cont.
 • Punctele bonus folosite pentru a obtine discount din valoarea unei comenzi sunt considerate consumate in momentul in care achitati factura aferenta acesteia.
 • Punctele bonus se pot acorda numai persoanelor care au creat cont valid de client in site si se pot acumula incepand cu prima cumparatura incheiata (vezi Capitol Incheierea Vanzarii in Conditii Generale de Vanzare-Cumparare On-line)
 • Punctele bonus se pot utiliza ca si discount impreuna cu alte tipuri de discount-uri promotionale sau discount Membership *.
 • In conditiile unor promotii de tipul produs de baza + produs cadou, punctele bonus adunate in cont vor fi cele aferente produsului de baza.
 • Punctele bonus nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul.
 • Punctele bonus nu pot fi preschimbate in bani.
 • Valoarea Punctelor bonus utilizate ca discount nu poate fi mai mare decat valoarea comenzii.
 • Punctele bonus pot fi folosite pentru a beneficia de reduceri de pret atunci cand plasati o noua comanda in site, imediat ce aveti in cont puncte in valoare de minim 1 RON (100 puncte).
 • Punctele bonus sunt disponibile doar pentru cumparaturile on-line.

*Exista totusi posibilitatea ca la achizitionarea produselor aflate in promotii sau pachete speciale, deoarece acestea beneficiaza deja de anumite reduceri de pret, sa nu fie alocate puncte bonus, insa acest lucru va fi in mod explicit specificat.

In orice moment puteti vizualiza in contul dvs. numarul de puncte disponibile, cat si numarul de puncte obtinute la fiecare comanda plasata, in momentul in care plasati produse in cos si lansati o comanda.

Prin utilizarea punctelor bonus, Cumparatorul isi exprima implicit acordul fata de conditiile de utilizare a Punctelor Bonus de Fidelitate, mentionate mai sus.

S.C . Simus Trading SRL isi rezerva dreptul de a modifica Conditiilede utilizare a punctelor bonus de fidelitate, fara o instiintare prealabila.

 

Up
Viziteaza magazinul Photosetup.ro pe ShopMania
www.price.ro - your shopping expert
Plati online prin EuPlatesc.ro